Foto: Genrefoto

Torsdag starter stand-up som tradition

På torsdag kan du for første gang komme til gratis stand-up på Rampelys. Bliver det en succes, bliver det en fast begivenhed.

Tobias Ervolder er en af initiativtagerne bag "Comedy Rampelys" og på torsdag er han vært for de 10 komikere, der indtager scenen. Fire trænede og seks amatører.

Aftenens største navn er Henrik Bruhn, der vandt DM i stand-up for 12 år siden og er kendt fra tv-programmet "Comedy Kuren". En anden af de mere kendte er Hjalte Rytter, der blev nummer to ved DM i 2013.

Desuden er der "open mic", altså åben mikrofon for alle, der ønsker at prøve deres stand-up af. Der er fyldt op i køen til første show, men Comedy Rampelys skulle gerne vende tilbage.

- Vi regner med, at det kommer til at foregå i hvert fald hver anden torsdag, hvis ikke hver torsdag. Det mener vi, der er komikere og publikum nok til i Silkeborg, siger vært Tobias Ervolder.

Han forventer, at arrangementet i fremtiden kan trække professionelle komikere til hver gang. Komikere, der skal afprøve deres materiale, før de holder et stort og betalt show.

Comedy Rampelys foregår klokken 20.00 til cirka 22.00 på torsdag. Dørene åbner klokken 19.