Foto: Ole Mørk, Midtjysk Foto

Skube og Christiansen på rundens hold

Når Mads Christiansen og Sebastian Skube onsdag eftermiddag sætter sig i bussen på vej til udekampen mod Skjern Håndbold, kan de gøre det med bevidstheden om, at de var den bedste på henholdsvis højre back- og playmaker-position i forrige runde af Boxer Herreligaen.

I Bjerringbro-Silkeborg-sejren i topkampen over Aarhus Håndbold bankede Mads Christiansen 13 kasser ind, mens Sebastian Skube stod for 7 mål. Begge var de to af de helt afgørende profiler i sejren over Aarhus, og nu er de udvalgt til rundens hold, der udvælges efter hver spillerunde af Divisionsforeningen på baggrund af statistik.

Mads Christiansen blev sågar rundens bedste spiller, mens Sebastian Skube blev rundens næstbedste spiller. Det er anden gang i sæsonen, at Sebastian Skube er på rundens hold, mens Mads Christiansen er sæsondebutant på rundens hold.

Onsdagens modstander fra Skjern havde målmand Søren Pedersen på holdet, efter hans præstation i vestjydernes sejr over Ribe Esbjerg.