Foto: Logodan IT

Stolt virksomhed: Borgmester på besøg

Silkeborg Kommune er i gang med en rundtur til kommunens virksomheder. I den forbindelse havde Logodan IT i går besøg af borgmester Steen Vindum. Et besøg virksomheden er stolt af.

Logodan IT producerer computer-software til erhvervslivet med særligt fokus på bestemte brancher. Logodan IT er eksempelvis Nordens største leverandør af software til vinduesbranchen.

Silkeborg kommune kom for nylig på en andenplads i en analyse af IT-branchen i Region Midtjylland. Silkeborg var nummer to, både når det kom til væksten og antallet af arbejdspladser i IT-branchen.

Kommune og virksomhed i fællesskab
Steen Vindum ville høre om Logodan ITs udvikling og vækst, samt få et indblik i, hvordan Logodan IT oplever at være en erhvervsvirksomhed i Silkeborg.

I løbet af mødet blev det drøftet, hvordan virksomhederne og kommunen i fællesskab kunne bidrage til vækst.

Silkeborg kommune arbejder i øjeblikket målrettet for synliggørelse både i og udenfor regionen og på den måde tiltrække både borgere og arbejdskraft til Silkeborg for at puste mere liv i erhvervslivet i Silkeborg Kommune.

Efter mødet udtrykte Logodan IT’s administrerende direktør, Jørgen B. Clemmensen, stor tilfredshed med, at der fra kommunens side er fokus på de virksomheder, der er med til at skabe vækst i kommunen og håber på at dialogen vil være med til at bidrage til Silkeborg Kommunes erhvervsvirksomheder.