Voel Hallen beholder inspektør Jørn

Næsten 2000 underskrifter blev indsamlet for at redde halinspektør i Voel Hallen, Jørn Hansen, og nu ser det ud til at være lykkedes.

- Det er med stor glæde håndboldklubben kan konstatere, at Voel Hallerne fortsat bemandes af en halinspektør. Alt andet havde heller ikke givet mening, skriver bestyrelsesformand i Silkeborg-Voel KFUM, Lars Buchreitz på Facebook.

Kommunen har fundet penge på budgettet til at beholde halinspektøren.

Silkeborg Kommune overvejede tidligt på sommeren at skære Jørn Hansens stilling og centralisere opgaverne med at passe sportshallerne i Voel.

Jørn Hansen har været halinspektør i Voel i mange år, og han løser mange forskellige opgaver. Derfor frygtede bestyrelsen og borgere i lokalområdet, at serviceniveauet ville blive væsentligt forringet.

Jørn Hansen lægger langt flere end 37 timer i Voel Hallen om ugen, og med udsigten til åbningen af en Hal 3, så bliver behovet ikke mindre fremover.

Bestyrelsen havde faktisk en forventning om, at der skulle ansættes en mand til.

- Fra bestyrelsen side glæder vi os til igen at komme til at udvikle klubben og ikke kæmpe imod en afvikling. Al den energi, vi har brugt på at kæmpe for ordentlige rammer, havde vi gerne set brugt bedre, skriver bestyrelsesformanden.

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget foreslog i juni at skære både halinspektøren i Voel og Fårvang. Begge overvejelser er nu droppet.