Foto: Silkeborg Voel

Voel-målvogter udtaget mod Danmark

Silkeborg-Voels målvogter Sara Kececi er udtaget til det tyrkiske landshold, der om nogle uger skal spille EM-kvalifikationskamp mod Danmark i Aarhus, og det er en kamp, som hun ser frem til på mange måder.

Sara Kececi er født og opvokset i Danmark, men har siden U17-alderen repræsenteret Tyrkiet, hvor hendes far kommer fra. Hun er netop udtaget til kampene mod Danmark og Rusland, og hun erkender at det bliver en meget speciel oplevelse. Hun tror dog på chancen for at slå Danmark, og ser frem til det kommende opgør i Aarhus.

- Det bliver super specielt, at skulle stå og høre begge nationalmelodier lige efter hinanden, og det bliver også specielt at skulle spille mod Danmark, fordi jeg føler mig jo 100 procent dansk, men jeg ser helt klart frem til kampen, og jeg håber da, at vi kan slå Danmark, siger Sara Kececi.

Som gammel håndboldnation er Danmark favorit i kampen mod Tyrkiet, der er en forholdsvis ny håndboldnation.

- Det er klart at Danmark er favorit til sejren, men omvendt så kommer de med et forholdsvis nyt hold, nyt koncept og ny træner, så alt kan ske, og vi tror helt sikkert på det, og jeg håber da at vi vinder, siger Sara Kececi.