Foto: Preben Hansen, Silkeborg Foto

Silkeborg-Voel gav FCM kamp til stregen

Silkeborg-Voel var lukket ned i sækken, efter 10 minutters spil af anden halvleg, hvor FCM stort set styrede begivenhederne. Men de grønne ville det anderledes. Med fem scoringer i træk var pigerne med igen, og pressede FCM til det yderste. Men FCM trak det længste strå og kunne trække sig tilbage med en sejr på 19-18.

Havde angrebet haft lidt mere held i sprøjten, havde Silkeborg-Voel voldt FCM endnu større problemer, men uldjyderne havde mest rutine til sidst.

For en gangs skyld havde Stine Bonde ikke lige sin bedste aften, men Sara Kececi greb chancen, og kom ind og reddede en række forsøg fra FCM, da det kneb i anden halvleg.

Voel fulgte godt med i første halvleg, men i starten af anden halvleg trak FCM fra uden Voel rigtig kunne svare igen. Det slog ikke de grønne ud, og stille og roligt arbejdede de sig ind i kampen igen, hvor ikke mindst Sofie Bæk Andersen stempler ind. Men Voel formåede aldrig at komme helt op. Chancen var der, men de sidste marginaler var ikke med de grønne, i en kamp, hvor de leverede et flot comeback og viste, at de kan spille op med de bedste i landet.

Cheftræner Jakob Andreasen ærgrede sig over det knebne nederlag.

- Vi havde ikke dommerne med os i et par afgørende situationer, og det gjorde måske udfaldet. Jeg er dog ganske godt tilfreds med pigernes indsats. De gør det fantastisk. De lægger alt i det, og viser at de vil det her. Vi er oppe mod måske Danmarks bedste forsvar, der formår at sætte kontrafaserne i gang, men vores returløb er helt outstanding. Vi kan tage alt med her fra bort set fra resultatet, sagde Jakob Andreasen efter opgøret.