Flere TV-kampe til SIF i vente

TV3 Sport1 har udvalgt hvilke kampe, der i kommende runder i Bet25 Ligaen skal transmitteres på TV.

Og igen er SIF blevet tildelt TV-kampe – og igen betyder TV-transmissionerne, at kampe må rykkes, så de passer ind i TV-planlægningen.

Det handler om runderen 14, 15 og 16, der starter om en måneds tid.

SIFs hjemmekamp mod Lyngby er blevet rykket til afvikling lørdag den 31. oktober kl. 14.30 på Mascot Park, og hjemmekampen mod FC Vestsjælland ugen efter bliver også sendt direkte på TV3 Sport1. Den kamp er flyttet til mandag den 9. november kl. 19.00.

Det betyder, at kun udekampen mod Roskilde den 25. oktober kl. 15.00 ikke bliver vist på tv. Derfor fastholdes det oprindeligt planlagte tidspunkt - i øvrigt præcist som tilfældet er med næste SIF-opgave, der også er mod Roskilde nu på søndag kl. 15.00.