Foto: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg

Silkeborg er vært for SOSU-mesterskab

I år er Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg vært for det regionale mesterskab i SOSU-Skills.

SOSU Skills består af en række scenarier, hvor deltagerne som et hold skal løse en række højst forskelligartede opgaver inden for deres fag.

Alt vurderes og bedømmes af et hold sagkyndige dommere efter et detaljeret pointsystem, der afspejler alle SOSU-fagets facetter.

Regionsmesterskabet løber af stabelen den 1. oktober kl. 8.00-15.30, og forberedelserne er godt i gang.

Scenen sættes op i skolens kantine, hvor op til 175 siddende publikummer kan være vidne til det ypperste inden for omsorg udført af engagerede elever.

Blandt de inviterede er elever, undervisere, uddannelsesvejledere, praktik-koordinatorer, skoleledelse og andre, som har lyst til at opleve fag og faglighed på en underholdende og utraditionel måde.

Regionsmesterskabet udkæmpes mellem SOSU Aarhus, Social & SundhedsSkolen Herning og Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg. Skolerne deltager med to hold hver, og kun ét vinderhold går videre til Danmarksmesterskabet i Skills 2016.

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg har vundet Regionsmesterskabet alle de tre år, vi har deltaget, og ved Danmarksmesterskaberne blev det til to guld og én bronze. Næste DM i Skills finder sted den 4.-6. februar 2016 i Messe C i Fredericia.