Trier Ski glider videre i næste uge

I går meddelte Rejsegarantifonden, at den havde politianmeldt det lokale rejseselskab Trier Ski. I næste uge forventer Trier Ski igen at have godkendelse fra Rejsegarantifonden.

Den 18. september modtog Trier Ski beskeden om, at selskabet ikke længere var på Rejsegarantifondens liste og måtte sælge pakkerejser.

Den besked fik rejseselskabet til at lukke sin hjemmeside og indstille al fakturering. Indehaverne var bare ikke klar over, at de ikke fortsat måtte sende tilbud ud. Derfor har enkelte kunder modtaget tilbud efter den 18. september.

Det er den aktivitet, som Trier Ski onsdag aften blev politianmeldt for.

- De sender bare en politianmeldelse omgående. Det kommer til at virke meget voldsomt. Det her kunne være klaret med et venligt telefonopkald, siger medindehaver Poul Trier.

Rejseselskabet indstillede øjeblikkeligt aktiviteterne omkring tilbudsafgivning, da de blev klar over ulovligheden. Dialogen med Rejsegarantifonden har været fin siden da, oplyser Trier Ski.

- Vi er selvfølgelig rigtige trætte af situationen og synes, at det er lidt overdrevet, fordi det virker så voldsomt. Vi har forståelse for, at Rejsegarantifonden skal sørge for at være forbrugernes vagthund. Selvfølgelig skal vi leve op til deres krav, siger Poul Trier.

Det er første gang i Trier Skis 20-årige historie, at virksomheden er blevet slettet fra Rejsegarantifonden. Og i næste uge regner det lokale rejseselskab igen med at have en godkendelse fra Rejsegarantifonden i hånden. Inddragelsen kom, fordi Trier Ski har haft to økonomisk svage år og derfor skulle indbetale mere til Rejsegarantifonden. Det forhandlede de to parter om, men på et tidspunkt kom Rejsegarantifonden med et ultimatum, som Trier Ski ikke kunne leve op til.

Hvis sagen om ulovlig tilbudsafgivning ikke bliver droppet af politiet, ender det hele sandsynligvis med en bøde til Trier Ski.