Byrådssalen

Mange borgere overværede byrådsmøde

Sent i går eftermiddags og i aftes var der byrådsmøde i Silkeborg, og det blev afholdt under overværelse af et ekstraordinært stort antal borgere.

Så mange borgere var mødt op, at man var nødt til at lukke dørene, for der kunne ikke være flere i salen.

Ifølge mja.dk befandt cirka 150 tilhørere sig i salen, og godt 200 udenfor dørene, som fulgte med på et fjernsyn.

De mange borgere var mødt op for at markere deres bekymring om forskellige sager – især planerne om en skolestrukturændring, der vil nedsætte antallet af skoledistrikter i Silkeborg Kommune fra 27 til 9.

Men ifølge mja.dk var der også tilhørere, som var bekymrede over at de ellers afviste planer om vindmøller ved Marsvinslund og Bredlund, alligevel skulle til behandling i byrådet – og borgere, der ville høre om afgørelsen i udliciteringen af dele af den kommunale rengøring.