Foto: HandelSilkeborg

Lørdag går Tværgade sammen mod kræft

På lørdag samler butikkerne i Tværgade penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Pengene skal gå til Støt Brysterne-indsamlingen.

For tredje år i træk går Tværgade-butikkerne sammen i kampen mod brystkræft. Sidste år blev det til 40.000 kroner, og butiksindehaverne går efter at slå det beløb i år.

Lyserød lørdag i Tværgade byder på en masse forskellige indslag i løbet af dagen. Navnet kommer af den velkendte farve på Støt Brysterne-kampagnen.

Klokken 11-13 er der auktion over en række varer fra de tilknyttede butikker, Bio Silkeborg, Kvickly Søtorvet og Jysk Musikteater. Der er også forskellige konkurrencer i løbet af dagen og danseopvisning.

Selve gågaden bliver udsmykket med BH'er, der indsamles af Haus-Frau og Parfumeriet. Alle der afleverer deres udtjente BH i en af de to forretninger inden lørdag deltager i lodtrækningen om en gavekurv. Lyserød lørdag bød på samme udsmykning sidste år.

- Men i år skal vi nok sørge for at hænge dem højt nok. Der var et par stykker, der forsvandt sidste år, siger Mikkel Yerst, indehaver af Yerst Glas.

Forretningerne i Tværgade holder åbent for Lyserød Lørdag fra klokken 10 til 15.