Falske asfaltarbejdere spottet syv steder

Politiet har modtaget en række tips, efter de i går udsendte en advarsel om engelske asfaltarbejdere, der tilbyder gratis eller meget billigt asfaltarbejde. Senere skruer de prisen i vejret og afpresser kunden.

Politiet formoder, at der er tale om engelske sigøjnere, der tidligere har kørt rundt i vores område med samme tilbud. Kvaliteten af deres arbejde er så dårlig, at asfalten intet er værd.

Politiet har modtaget seks anmeldelser om arbejdernes færden, og så har en enkelt bruger skrevet om mødet med dem på Silkeborg Nyts Facebook-side.

Onsdag blev asfaltarbejderne spottet klokken 10.30 på Trekronervej i Kjellerup.

I går blev de spottet på Stagehøjvej, Lillehøjvej, Kejlstrup Tværvej, Herningvej, Øster Bordingvej og Holm Møllevej i Lemming. Alle gårsdagens episoder fandt sted mellem klokken 10.45 og 12.15.

Mændene kører rundt i en anonym firmabil på engelske nummerplader og med højrestyring. Mændene er iført gule arbejdsjakker med et ukendt, falsk firmalogo. De taler perfekt engelsk.

De har ikke registreret sig ved de danske myndigheder, og netop derfor vil politiet gerne have en snak med dem. Der er ikke nødvendigvis noget strafbart i deres tilbud og forretningsmetoder, men den ringe kvalitet af det udførte arbejde kan være omdrejningspunkt i en civilsag.

Hvis du bliver tilbudt mændenes arbejdskraft, vil politiet meget gerne høre om det straks, så de kan registrere dem. Du kan ringe til politiet på telefon 114.