Foto: Silkeborg Voel KFUM

Silkeborg-Voel vil genrejse sig i aften

I aften skal Silkeborg-Voels Dameligahold forsøge at rejse sig oven på det forsmæderlige nederlag i hjemmekampen i tirsdags, hvor Team Tvis Holstebro fik mere end dobbelt så mange mål som Voel.

I aften er modstanderen ikke mindre skræmmende, det er nemlig formstærke Randers HK, der kommer på besøg.

Randers har, lige som Silkeborg-Voel, fået en flot start på sæsonen, og Silkeborg-Voels Stine Bonde, der jo har en fortid i Randers, forudser da også en svær kamp.

Hun siger til klubbens hjemmeside, at kampen i tirsdags er en af dem, som man gerne bare vil slette fra hukommelsen.

- Jeg synes ikke vi kan være bekendt over for publikum at vise så lidt vilje, som vi gjorde. Folk skal kunne se, at vi vil det her, og det var lidt svært at se i tirsdags, siger Stine Bonde og fortsætter:

- I kampen mod FCM var vi virkeligt aggressive, og fik tacklet så meget på dem, at de til sidst havde svært ved at skyde ind til målet, så gejsten til at give tæsk skal tilbage, fordi ellers så vinder vi ikke. Vi skal spille som et hold, for at vi kan vinde, og efter at have evalueret kampen mod TTH, så tror jeg på, at vi er videre, og har lært af nederlaget.

- Jeg håber ikke at vi har skræmt for mange væk, og håber at folk kommer i JYSK arena i aften for at være med til at bakke os op, så vil vi komme med gejsten og viljen, som jo faktisk har kendetegnet os indtil i tirsdags. Vi vil meget gerne vise, at én kamp ikke skal definere vores sæsonstart, til trods for, at det ikke var godt.

Kampen i aften starter klokken 19.00 og billetter kan både købes på klubbens hjemmeside og i døren i JYSK arena.