Foto: Ulla Myrhøj

Indskiftning skaffede SIF lidt oprejsning

De 2.278 tilskuere klappede af SIFs nye cheftræner Peter Sørensen, da han sammen med sit hold gik ud fra omklædningsrummet på Mascot Park i går aftes kort før kampen mod Næstved blev sat i gang. Men efter kampen var der ikke meget at klappe af.

Det blev til endnu en skuffelse for de hårdt prøvede SIF-fans, der måtte se sit hold i store problemer mod oprykkerne fra 2. division, der efter 17 minutter bragte sig foran 1-0.

SIF havde flere chancer, men som det har været typisk hele sæsonen, udeblev skarpheden i det afgørende øjeblik, og bolden ville ikke i mål.

Det var først da Marcus Solberg kom på banen i anden halvleg, at bolden endelig havnede i Næstveds mål til 1-1, der blev kampens resultat.

Hvorfor Marcus Solberg, der snart sagt scorer hver gang han er på banen, skal holdes på bænken i en hel halvleg er uforståeligt, når de etablerede angribere tydeligt mangler selvtillid og skarphed foran mål.

Kampen skulle være vundet. Ikke mindst fordi resultaterne af de øvrige kampe i rækken havde flasket sig til SIFs fordel, hvor en sejr ville have efterladt et hul på sølle to point op til oprykningsstregen.

Nu ligger SIF fortsat i det tunge midterfelt med fire point til det forjættede land.

Næste kamp er ude mod HB Køge på mandag den 12. oktober.