Foto: Esben Stenfeldt

Trusler mod Gymnasiet: 19-årig løsladt

Den 19-årige tidligere gymnasieelev, der i går blev anholdt i en sag om trusler mod Silkeborg Gymnasium, er løsladt igen.

Den 19-årige har frivilligt ladet sig indlægge på en psykiatrisk afdeling, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi ifølge Ritzau.

Manden blev anholdt kort efter middag i går, efter at politiet hele formiddagen havde bevogtet gymnasiet, fordi den 19-årige havde postet nogle ting på Facebook, der kunne opfattes som truende.

Den unge mand er afhørt af politiet og sat på fri fod igen, og har altså frivilligt ladet sig indlægge på en psykiatrisk afdeling.

Der er tale om en mand, der for nyligt blev bortvist fra gymnasiet.

- Ytringer af truende karakter er noget, vi altid tager alvorligt, og derfor iværksatte vi her fra morgenen af en tryghedsskabende foranstaltning på gymnasiet, udtalte vicepolitiinspektør Niels Christian Larsen i går i en pressemeddelelse.

Politiet har sigtet den 19-årige for truslerne mod Silkeborg Gymnasium, men han er ikke fremstillet i grundlovsforhør. Sagen efterforskes fortsat af Midt- og Vestjyllands Politi.