Marcus Solberg er blandt de udtagne til landsholdet. Foto: Ulla Myrhøj

Kamp udsat: Tre spillere på landshold

På mandag skulle Silkeborg IF have spillet mod HB Køge, men den kamp er nu udsat, fordi SIF har fået udtaget spillere til forskellige landshold.

Mandag og tirsdag fik SIF udtaget yderligere to landsholdsspillere, og dermed har SIF ret til en udsættelse. Reglerne siger, at har en klub mindst to landsholdsspillere afsted kan den få en kamp i landskampsperioden udsat.

- Vi ønsker naturligvis at stå sportsligt bedst muligt rustet til hver eneste kamp, og med fravær af tre spillere ville det ikke være tilfældet i forhold til afvikling af HB Køge-kampen på mandag, siger SIFs sportschef Jesper Stüker.

Tirsdag blev Sammy Skytte hasteindkaldt til det danske U19 landshold, der har samling i Fredericia og spiller to landskampe mod Rumænien søndag og tirsdag. Han tog straks til eftermiddagstræningen med DBU og var derfor ikke med i tirsdagens reserveholdskamp mod FC Midtjylland.

Mandag var det Betuel Hansen, der blev indkaldt til det færøske U21-landshold, der skal spille EM-kvalifikation mod Tyskland.

I forvejen var Marcus Solberg udtaget til det danske U20-landshold, der spiller en testkamp mod Sverige i Horsens på mandag.

Der er endnu ikke sat ny dato på HB Køge-kampen. Den kan enten blive afviklet som midtugekamp inden vinterpausen eller blive placeret på reserveterminen, der er den 6. december.