Liberal Alliance skal have ny lokalformand

Allan Vittrup har været formand for Liberal Alliance Silkeborg siden 2010, men til lokalafdelingens næste generalforsamling den 22. oktober er det slut. Han trækker sig.

- Jeg har været med i lang tid, og jeg synes, at partiet trænger til nye kræfter. Der er et godt grundlag for Liberal Alliance i Silkeborg, siger Allan Vittrup.

Den lokale afdeling af partiet har over 100 medlemmer og en ungdomsafdeling i vækst, oplyser den afgående formand.

- Jeg synes, jeg har formået at vise, at vi også er et socialt parti. Socialtliberalt, som jeg ynder at sige. Vi er blevet et respekteret parti, siger han.

Det er andre fritidsaktiviteter, der trækker Allan Vittrup væk fra formandsstolen. Han er begyndt at bruge mere tid på træningen i Silkeborg Motion-Tri-klub. I år har han gennemført sin første halve ironman. Allan er for nylig kommet med i netværket Rotary, der tager meget af hans tid.

- Jeg spiller også musik. Det har jeg gjort i mange år, og det har jeg lyst til at bruge mere tid på. Mit band, Try Harder, er begyndt at spille lidt mere til hyggefester og sådan noget, siger han.

Allan Vittrup vil ikke afvise, at han stiller op til en almindelig bestyrelsespost, når der er generalforsamling den 22. oktober.

- Jeg vil gerne hjælpe den nye formand godt på vej, så jeg vil stå til rådighed, siger han.