Stor selvtillid på BSV’s hjemmebane

Det er med stor selvtillid, at Bjerringbro-Silkeborg kan løbe på banen i JYSK Arena på søndag.

Hjemmekampen mod Ribe-Esbjerg markerer nemlig, at BSV i et helt år er ubesejret på hjemmebanen.

Med andre ord har vore håndboldhelte spillet 18 kampe i træk uden at tabe på hjemmebane.

Af de 18 kampe er 17 endt i sejr – og kun en enkelt er endt som uafgjort.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen siger til klubbens hjemmeside, at det er historien omkring, at vi har skabt en troværdig og velfungerende hjemmebane fyldt med selvtillid.

- Det er et stort, langvarigt og fælles projekt, der kræver kontinuitet og konstant udvikling. Det er administrationen, der render og klargør og får solgt billetter, så er det spillerne, der leverer kontinuerligt gode præstationer, og det er i høj grad også tilskuerne, der kontinuerligt bakker op”, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Da han tiltrådte i Bjerringbro-Silkeborg i sommeren 2014 som en del af den store udskiftning, hvor også 10 nye spillere kom til, oplevede han en hjemmebane, der savnede selvtillid. Hurtigt blev det derfor en stor målsætning for midtjyderne at skabe et hjemmebane-fort, og det må siges at være lykkes.

- Vi var mange, der startede efter sommerferien sidste år, og med det samme fik fornemmelsen af en hal, der manglede lidt selvtillid og noget kontinuitet i præstationerne. Den selvtillid og tryghed er nu skabt både på og udenfor banen, og det gør, at vi nu sammen har en fantastisk JYSK Arena, som virkelig har fortjent den respekt, den får fra modstanderne”, siger cheftræneren til www.bjerringbro-silkeborg.dk.