Foto: Ulla Myrhøj

Solberg forfremmet til U21-landsholdet

Marcus Solberg fik en spændende opringning søndag aften: Pak dine støvler og kom til Aalborg, lød beskeden til den 20-årige SIF-angriber.

Opringningen var en forfremmelse. Fra U20- til U21-landsholdet. Egentlig var det planen, at Marcus Solberg skulle have spillet mod Sverige i Horsens med det danske U20 landshold i dag, men i stedet er han taget til Aalborg for at træne med U21-landsholdet på Aalborg Stadion ved middagstid. Træningen er den sidste, inden U21-landsholdet spiller EM-kvalifikationskamp mod Bulgarien i morgen aften.

- Det er sindssygt fedt. Jeg trænede med U20 landsholdet i går i Horsens, men blev så ringet op, da jeg kom hjem, og fik besked på at tage til Aalborg i dag, siger Marcus Solberg til silkeborgif.com på vej til træningen i Aalborg.

Det danske U21-landshold har netop taget hul på kvalifikationen til EM-slutrunden i Tjekkiet i 2017. Den første puljekamp spillede træner Niels Frederiksens mandskab fredag aften på Aalborg Stadion, hvor det blev 0-0 mod Wales.

Kampen mod Bulgarien spilles tirsdag aften kl. 18.45 på Aalborg Stadion, hvor der er gratis entre. Kampen kan også ses direkte på DR3.