Ligatræner Jakob Andreasen. Foto: Silkeborg Foto

Cheftræner: God start for Silkeborg-Voel

Cheftræner for elitekvindeholdet hos Silkeborg-Voel KFUM, Jakob Andreasen, er glad for den facon, holdet er kommet i gang med sæsonen.

- Vi er kommet godt fra start, og jeg synes bestemt at vi kan være tilfredse med starten af sæsonen. Vi har tabt to kampe, mod FCM og Randers HK - modstandere, som vi normalt ikke tager point fra, men hvor vi jo i begge tilfælde har været særdeles tæt på at tage point. Så generelt er vores sæsonstart gået over al forventning, med to sejre og en uafgjort indtil nu, siger han til silkeborgvoel.dk.

Jakob Andreasen er også begejstret for tilskuerne i Silkeborg. Silkeborg-Voel har det 5. bedste tilskuertal i Boxer Dameligaen.

- Det er rigtigt fedt at se, at folk i den grad har taget håndbolden til sig i Silkeborg, og med de tilskuertal vi har, så viser det med al tydelighed, at det var helt rigtigt, at vi valgte at rykke fra Voel og ind til Silkeborg. Byen er for alvor blevet en håndboldby, og det smitter også af på os som klub, siger Jakob Andreasen.