50.000 kroners lampe stjålet i indbrud

I et indbrud i aftes i en lejlighed på Papirfabrikken kostede en PH Koglen-lampe til en værdi af 50.000 kroner. Tyven kom ind ved at brække hoveddøren op med en skruetrækker.

Der var også værdifulde tyvekoster, da en person var på uønsket besøg i en villa på Sejlingsvinget i Sejling. Her stod hoveddøren eller terrassedøren formentlig åben, da tyven kom i går mellem 14.30 og 15.45. Fra huset blev der stjålet 25.000 kroner i kontanter plus nogle andre værdigenstande.

I nat klokken 03.43 var der indbrud hos Jobcentret på Drewsensvej. Her blev en rude i baggården knust og en eller flere tyve kom ind. En række fladskærms-tv blev stablet på en palle, men tyvene fik dem ikke med sig, før de væltede.

Klokken 23.05 i aftes gik alarmen hos Kosmetologskolen i Vestergade. Her havde en tyv smadret en rude med en brosten. Tyven var inde og hurtigt ude igen med et tomt kasseapparat og en flaske hvidvin på sig.

Har du set noget fra et af de fire indbrud, kan du få fat i politiet på telefon 114.