To kommunale chefposter skal besættes

Silkeborg Kommune skal finde gode kandidater til to chefstillinger, der er ledige, efter Michael Maaløe tidligere på året stoppede som job- og borgerservicechef, og kultur- og fritidschef Freddie Davidsen stopper den 1. november.

I forbindelse med chefskifterne bliver der ifølge mja.dk lavet lidt om på organisationen, så kultur- og fritidschefen i stedet bliver til kultur- og borgerservicechef, mens stillingen som job- og borgerservicechef kommer til at hedde beskæftigelseschef.

Det kommer i praksis til at betyde, at medarbejderne i job- og borgerservice i fremtiden ikke bare får en ny chef, men kommer under en ny organisationsparaply

De pågældende skal dog ikke flyttes fysisk, og ifølge den nuværende midlertidige direktør for job- og borgerservice og kultur- og fritid, Leif Sønderup, er der heller ikke stillinger, der bliver nedlagt.

Ifølge mja.dk er der sidste ansøgningsfrist til de to chefstillinger den 26. oktober.