Foto: SilkeborgIF.com

Ny målmand på kontrakt med SIF

SIF har løst sit målmandsproblem. 29-årige Niklas Uddenäs, der har været på prøvetræningsophold på Søholt siden i lørdags, er kommet på en kontrakt, der løber resten af 2015. Dermed har klubben fundet en erstatning for reservekeeper Nicolai Flø, der er ude med et brud i den ene hånd resten af året.

- Jeg er meget glad for at få muligheden for at vende tilbage til topfodbold. Nu får jeg chancen for at vise mig frem. Jeg har fået et fint indtryk af SIF i de dage, jeg har været her. Det er en seriøs klub, der er knald på til træning og her er dygtige spillere. Jeg har alle forudsætninger for at udvikle mig her, siger Niklas Uddenäs, der underskrev aftalen med SIF efter træning torsdag.

Ud over deltagelse i den daglige træning var Niklas Uddenäs med i reserveligakampen onsdag eftermiddag mod Esbjerg. Det bliver også her, han får sin primære kampbase.

Niklas Uddenäs var ledig på markedet, da SIF stod i et akut målmandsproblem på grund af Nicolai Fløs skade. Han har spillet i Landskrona BoIS i den næstbedste svenske række i tre sæsoner indtil årsskiftet 2014/15, hvor hans kontrakt udløb og ikke blev forlænget efter Skåne-holdets nedrykning til Superettan, den tredjebedste række. I foråret døjede han med en rygskade, og siden i sommer har han holdt formen ved lige ved at træne med i Landskrona.

Før det spillede han i Malmø-klubben Rosengård FC, klubben i det kvarter, hvor Zlatan Ibrahimovic er opvokset.

Nu har karrieren ført ham videre til Danmark og SIF, og her håber han at kunne få karrierefodfæste igen.

- Jeg vil gøre alt for at vise, at jeg kan være med på dette niveau og bruge det som afsæt videre i karrieren, siger han.