Politibil Foto: www.politi.dk

Otte indbrud i private hjem anmeldt

Efterårsferien kom til sin afslutning i weekenden, og det kunne ses på anmeldte indbrud. Otte indbrud i private hjem modtog politiet i løbet af weekenden. Tre af dem er begået i Gødvad.

På Helsingborgvej var der mellem onsdag og lørdag indbrud. Her kom tyven ind ved at bryde et køkkenvindue op. Der forsvandt en Asus bærbar pc, HP bærbar pc og Apple Macbook Air 13", et par høretelefoner, en læderjakke og et par Nike Air sko. Det hele var 50.000 kroner værd.

På Kongsbergvej var der mellem torsdag og lørdag indbrud, ligeledes gennem et køkkenvindue. Her blev der stjålet fem bærbare computere, fire sparegrise, to Playstation 3 konsoller, diverse guldsmykker, en Ipad og en Ipod-dock.

Mellem tirsdag og søndag var der indbrud i en villa på Landskronavej, men der er endnu intet om kosterne.

På Balle Husevej var der mellem fredag morgen og aften indbrud gennem et soveværelsesvindue. Her løb tyven med en Apple stationær computer, en Louis Vuitton-taske og Global køkkenknive.

På Ulvedalsvej ved Kjellerup var der indbrud i løbet af blot fem timer lørdag. Her forsvandt der smykker, to Ipads, en computer og børnenes sparegrise.

I Vestergade var der mellem torsdag og søndag eftermiddag indbrud, hvor forskellige designermøbler forsvandt. En Finn Juhl Pelikanen-stol og Poeten-sofa, en Wegner-stol og diverse andre designermøbler forsvandt.

En villa på Marienlundsvej havde mellem fredag aften og lørdag nat besøg af en tyv. Hoveddøren var ikke aflåst, så der er ikke tale om et indbrud, men der forsvandt en LG fladskærm, en Playstation 3, en Acer pc og andre småting.

På Bregnevej blev der mellem onsdag og lørdag knust en rude i havedøren, men husets alarm gik ikke af, så tyven var formentlig aldrig inde i huset. Der er heller ikke stjålet noget.

Har du set noget fra et af de otte indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.