Mistænkt for ulovlig omgang med undertøj

En 51-årig mand fra Sydbyområdet er mistænkt for at stå bag en række tilfælde af undertøjstyveri.

Politiet fik i går anmeldelse fra en beboer på Vejlbovej om, at han på vej ned i vaskekælderen stødte på en mand, der var på vej op fra vaskekælderen.

Ifølge Silkeborg Politiet fulgte vidnet efter manden, for han vidste at vedkommende ikke havde noget at gøre i ejendommens vaskekælder. Men vidnet måtte opgive forfølgelsen, da han ikke havde ordentligt fodtøj på.

Nede i vaskekælderen kunne han konstatere, at hustruens undertøj var taget ned fra tørresnoren og lagt på en bænk.

Ifølge politiet har vidnet efterfølgende fundet ud af, at flere beboere i området har været ude for noget lignende. I den forbindelse er politiets opmærksomhed blevet henledt på en mulig gerningsmand, nemlig en 51-årig mand fra området, der snart vil få en henvendelse fra ordensmagten.