Rødhætte: Politirapporten – version II

Ugens politirapport – version II

Man kan sgu da heller ikke vende ryggen til i kort tid, før alting knalder sammen i en ynkelig bunke af menneskelige K3'ere. Nu havde jeg lige fået monteret ja-hatten noget så eftertrykkelig på min isse og rost Silkeborg til skyerne i en sådan grad, at man skulle tro Steen Vindum havde bestukket mig med tre kvarte grise under bordet for at gøre lidt reklame for byen midt i denne tid, hvor opgravningen af Torvet ikke ligefrem spreder glæde hos mange borgere. (Undskyld mig, men har de gravet hul i en gammel septiktank deroppe? Jeg var forbi i går og det stank helt forfærdeligt af lort. Som 25 mavesyge labradorer foran en varm radiator. Er der nogen der ved noget?)

Jo, jeg var en glad (eller [glaaiij], som man siger her i byen) Silkeborgenser. Har endda taget ture rundt i byen med mit lille fedtede kamera og foreviget smukke ting. Jeg kunne nærmest ikke kende mig selv.

Men så skal jeg fandeme da love for, at der ét eller andet sted i byen blev udklækket en flok fjolser i en rede.

Vores velklædte betjente fik i hvert fald rig mulighed for at smøge ærmerne op og lade deres stærke let-behårede smukke underarme med tydelige blodårer komme frem i lyset sammen med en kampklar hård knippel og et bestemt autoritært blik i de dragende øjne, som kan sætte en på plads lige som man fortjener det, når man er en slem kvin....

Nå...men alle herlighederne kan læses på Silkeborg Nyt. Dog er nogle af dem så komplet åndssvage, at de fortjener en gengivelse og det man populært kalder: En tur i gabestokken.

Terror-kunst anmeldt til politiet

Bedst, som jeg lige havde småhyldet Ibi-Pippi, formår kvinden med flere skægstubbe end mig at ødelægge det hele igen. Der er fandeme ingen tvivl om, at hun i dén grad har taget skridtet til at blive en kvinde seriøst, for det kan sgu da kun være et hidtil uset stort anfald af pms, som har fået hende til at kortslutte og hænge fuldstændig latterlig terror-kunst op i byen sammen med et par andre nedsmeltninger, som har taget form af et menneske.

Gider nogen stikke den kvinde en plade chokolade og en lussing? Nu må det sgu da snart få en ende med hendes mærkværdige påfund. Man troede lige hun havde peaket, da hun smurte sin spæde krop ind i makrelsalat.

Politiet tog bilen fra 21-årig

I kender godt typen, ikke? En skabning på 168 cm. Lidt for tynd, lidt for store bukser, lidt for grim kasket. Placeret midt i bilen (manden, ikke kasketten) - (hvorfor (!) skal så så mange Brian'er altid møfle sig så langt ind mod midten?) i nærmest liggende stilling med venstre albue hvilende i "vindueskarmen" og højre hånd på gearstangen, mens bassen pumper så højt og hårdt ud af højtalerne i bagagerummet, at hans cigaret med jævne mellemrum skodder sig selv ned i hans skræv.

Skal vi ikke bare på på, at karma træder til og at han ikke alene står uden bil, men også med en kæmpe gæld, fordi han har købt sig fattig i Thansen ragelse?

Du var en idiot i trafikken - endda så stor en af slagsen, at du mistede kørekortet - tag din straf og overhold den. Og så kan du jo evt. købe dig en scooter og joine den scooterbande, der gjorde Arendalskvarteret usikkert i sommer med deres træsko og skelende øjne. Jeg tror det kunne blive starten på et smukt venskab.

Tre bilister fanget med stoffer i blodet

Og mine damer og herrer; her har vi så et eksempel på menneskeracen, når den er allerværst.

At de vælger at svitse det der er tilbage af deres hjerne med kokain og cannabis, må være deres eget problem. Men når de vælger en handling, som risikerer at tage andre med sig ned i deres usle elendighed, bliver det vores alles problem. Og det er fandeme sygt ud over alle grænser.

Jeg vil sgu ikke miste nogen jeg elsker eller selv risikere at tjekke ind på første sal før tid, fordi nogle sørgelige eksistenser synes det er fuldstændig honkydonkyswell at køre bil i påvirket tilstand.

Regeringen mangler penge. Kunne det ikke være en idé at de stoppede med at nakke fra de fattige og i stedet indførte bøder i überklasse til alle de tegninger, som vælter rundt i trafikken med promiller og stoffer i blodet?

Jeg synes det.

Bil standset: Store mængder narko fundet

Og apropos ovenstående, så topper dumheden lige en tand mere her."Betjentene kunne se, at passageren var kraftigt påvirket af stoffer og havde noget hvidt pulver siddende ved næsen."

Jamen, det er da forrygende smukt, din spade. Du har simpelthen været så skæv, at du ikke engang har magtet at forsøge at slette dine spor. Fuldstændig ligesom et lille barn, som har opdaget Nutella i køkkenskabet og i sin sukkerrus har kørt skidtet ind med så stor entusiasme, at ansigtet ligner en gang omvendt Roskildesyge.

Og sidst, men bestemt ikke mindst:

Mistænkt for ulovlig omgang med undertøj

Er jeg den eneste, der ser en mand for mig med hånden begravet dybt i lommen, hvor der tilfældigvis er et håndstort hul?

Det er fandeme sært, det er det altså. Og nu har jeg godt nok ikke selv erfaringer med det, men jeg har altså læst, at de der typer, der nakker kvinders undertøj, helst vil have det uvasket. (Der er i hvert fald en del annoncer med sådan noget griseri inde på Gul & Gratis).

Så hvorfor vil han gnubbe til noget rent undertøj? Og hvorfor ikke bare gå i genbrugsbutikker, hvis han tænder på noget, der lugter lidt hengemt?

Jeg forstår det ikke.

Jeg mangler desuden et par trusser. Faktisk troede jeg egentlig bare, at de var blæst væk, fordi jeg havde glemt tøjklemmer. Men nu begynder man da at tænke over det. Og sådan noget går man jo ikke til politiet med, når man har en kronisk drøm om at blive politifrue og knippelholder. Slet ikke, når det er "hverdags-jeg-slapper-af-og-skal-ikke-imponere-nogen-med-mit-skridt"-trusser i et forvasket design.