Foto: Jacob Nøhr

Efterlyst 58-årig mand fundet død i bil

Politiet har i dag kl. 10.35 fundet en død mand i den varebil, som vi tidligere efterlyste i forbindelse med efterlysningen af den 58-årige Jes Friis Nielsen. Varebilen blev fundet i nærheden af Himmelbjerget af den helikopter, der deltog i politiets eftersøgning.

Der vil blive foretaget et ligsyn i morgen for at afklare dødsårsagen. Der er intet, der tyder på, at der er begået en forbrydelse. De pårørende er underrettet.

Politiet takker for hjælpen og henvendelser fra borgerne i forbindelse med eftersøgningen.

(opdateret kl. 13.01)

Første udgave af artiklen:
Sydøstjyllands Politi efterlyser den 58-årige Jes Friis Nielsen fra Gl. Rye ved Skanderborg.

Han beskrives som mand, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår. Han var iført en grønlig jægerfarvet jakke og tilsvarende bukser samt en mørkebrun støvlet, da han forlod bopælen i Gl. Rye i psykisk nedtrykt tilstand. Det var lørdag den 24. oktober.

Han forlod bopælen i en hvid Mercedes-Benz 312 D Sprinter varebil med nummerpladen AM 96 230.

- Vi eftersøger lige nu den forsvundne Jes Friis Nielsen i området mellem Alling og Ry – omkring søerne Knudsø og Birkesø med hjælp fra hunde og helikopter, og vi opfordrer borgere, der har set den forsvundne mand i dagene efter i lørdags til at kontakte politiet på 114. Desuden vil vi rigtig gerne høre fra borgere, som har set den hvide varebil, som han er kørt af sted i, udtaler vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Sydøstjyllands Politi opfordrer desuden borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse.

Hvis man i øvrigt har oplysninger i sagen eller hvis man har set Jes Friis Nielsen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.