Seks indbrud begået i weekenden

Politiet har hen over weekenden modtaget anmeldelse om seks indbrud i private hjem. Tre af indbruddene er begået i Voel, to Virklund og et i Gødvad.

Fra lørdag eftermiddag til søndag morgen blev et soveværelsesvindue brudt op i en villa på Vesterlundvej i Virklund. Herfra stjal tyven smykker, en lampe og et kontantbeløb.

I Virklund var der også en tyv på spil på Fyrreskrænten søndag morgen. Her var det også et soveværelsesvindue, der blev brudt op. Tyven rendte med smykker, en Piet Hein lysestage og en Georg Jensen skål.

Lørdag mellem 15 og 19.30 var der indbrud i to villaer på Haraldsvej i Voel. Begge steder blev et vindue brudt op med et koben og husene gennemrodet. Fra det ene hus forsvandt der smykker og kontanter. Det andet er et dødsbo, så her havde de efterladte intet overblik, da de anmeldte indbruddet.

På Christiansvej i Voel var der indbrud mellem fredag eftermiddag og lørdag morgen. Også her blev et koben brugt til at bryde soveværelsesvinduet op. Der blev ikke umiddelbart stjålet noget, så tyven blev muligvis forstyrret.

Fredag var der indbrud i en villa på Boskopvej mellem klokken 12 og 22, hvor terrassedøren blev brudt op. Her stjal tyven tre PH-lamper og nogle smykker.

Har du set noget fra de seks indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.