Mascot Workwears ejer og direktør Michael Grosbøl ved første spadestik i går. Foto: Mascot

Mascot-direktør: Silkeborgs egen skyld

Ifølge Mascots direktør er det Kommunens egen skyld, at Silkeborg-virksomheden om et par år flytter alle ansatte ud af Silkeborg.

Direktør og ejer Michael Grosbøl siger til TV Midtvest, at det var langsommeligt og næsten umuligt for Silkeborg Kommune at finde en grund til virksomheden. Den opgave klarede Ikast-Brand Kommune på én dag.

Derfor tog Mascot i går første spadestik til 34.000 kvadratmeter nyt hovedkontor i Pårup.

Ikast-Brande har i flere år ligget øverst på Dansk Industris opgørelse over kommuners erhvervsvenlighed. Silkeborg ligger nummer 38 på den seneste opgørelse, efter stor fremgang to år i træk.

- Vi må jo erkende, at vi er en kommune, som måske historisk set ikke har haft et alt for godt ry i erhvervet. Det har vi brugt de sidste to år på at rette rigtigt hårdt op på, siger borgmester Steen Vindum (V) til TV Midtvest.

Mascot råder nu over en 440.000 kvadratmeter stor grund ved Pårup, hvor Hovedvej 13 og Silkeborgmotorvejen skærer hinanden. Det er her det 34.000 kvadratmeter store hovedkontor skal stå klar i sommeren 2017.