Foto: Ulla Myrhøj

Mandagens SIF-kamp udsat af landshold

Der bliver alligevel ikke fodbold på Mascot Park mandag aften. SIFs opgør mod FC Vestsjælland udsættes på grund af landsholdsudtagelser.

Da SIF har Sammy Skytte udtaget til det danske U19 landshold og Ari Mohr Jónsson til det færøske U21 mandskab er klubben berettiget til at få kampen udsat. Den mulighed har SIF valgt at benytte, og dermed bliver der ikke spillet fodbold på Mascot Park mandag aften.

Et nyt spilletidspunkt for kampen er endnu ikke fastsat, men weekenden den 5.-6. december er reservedato for de kampe, der måtte blive udsat i Bet25 Ligaen, så det kan blive her. Hvis de to klubber bliver enige om det, kan det også blive en hverdagsaften inden.

SIFs næste kamp i Bet25 Ligaen bliver derfor udekampen mod Næstved søndag den 15. november kl. 19.00 på Næstved Stadion.