Bølgen af indbrud fortsætter

I løbet af weekenden blev 13 indbrud anmeldt, og siden er der kommet flere til. I går var der også flere indbrud i erhverv, som blev anmeldt.

Heksekosten og Café Den Goe Fe i Nygade havde fra lørdag eftermiddag til mandag morgen indbrud. Her blev et vindue opbrudt og pengekasserne stjålet. De indeholdt i alt 400 kr.

På Skoletorvet gik det ud over både Gurlis Spisestue og Musses Pizza. Begge steder blev udsat for indbrud mellem søndag aften og mandag formiddag. I alt fik tyven lidt kontanter, en HP bærbar computer, en flaske juleøl og en flaske spiritus med sig.

På Tinghusvej i Kjellerup var der indbrud i hallen natten til mandag. Det er uklart, hvordan tyven kom ind, men indenfor blev tre døre sparket op. Tyven fandt en pengekasse med et ukendt beløb.

Tyvekoster for 100.000 kroner
Privatpersoner har også anmeldt indbrud i går, og der er blandt andet stjålet dyre designermøbler.

Fra en landejendom på Oddermarksvej ved Vinderslev rendte tyve med Arne Jacobsens Ægget med tilhørende skammel og to B&O pibehøjttalere. Den samlede værdi var 63.000 kroner.

På Hjortevej i Ans var der indbrud i en villa, hvor havedøren blev brudt op. Tyven var rundt i hele huset og fandt en Margueritring, et lille Dagmarkors i guld og 50 euro. Indbruddet blev begået i går mellem kl. 16.35 og 20.05.

I Ans gik det også ud over en bolig i Søndermarksgade, hvor tyve knuste en rude med en sten og stjal tre Holmegård lamper og to lange ferskvandsperlekæder.

I Fårvang blev en agility-bane til hundetræning stjålet fra et skur på Aarhusvej. Banen havde en værdi af 23.000 kroner.

På Buskelundhøjen var der mellem fredag og mandag indbrud i en garage. Her rendte tyvene med forskelligt værktøj og noget meget dyrt fiskeudstyr.

Har du set noget fra et af indbruddene, kan du få fat i politiet på telefon 114.