Foto: Silkeborg IF

Officielt: SIF og Mascot forlænger

SIF vil frem til sommeren 2017 have Mascot Internationals logo på brystet af spillertrøjerne. Stadion-sponsoratet fortsætter også, indtil det nye stadion står klar. Silkeborg IF Invest A/S har forlænget sin samarbejdsaftale med MASCOT.

- Vi er meget glade for den opbakning, MASCOT viser os på trods af vores status som Bet 25 liga hold i denne sæson. Dermed er vores hovedsponsor eksponent for det sammenhold, der skal danne fundamentet i fremtidens SIF. Vi vil vise, at det kan lade sig gøre at drive en superligaøkonomi i balance, og her er den lokale opbakning altafgørende. MASCOT har vist vejen med forlængelsen af sit hoved- og stadionsponsorat, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S.

Både Silkeborg IF og MASCOT har været glade for samarbejdet, der blev indledt i 2011 og forlænget første gang i 2013.

- MASCOT har været hovedsponsor i SIF siden 2011, og vi har i hele perioden haft et rigtigt godt samarbejde med Silkeborg IF Invest. Det har naturligvis haft stor betydning for forlængelsen af sponsoratet. Men det er klart, at vi også både håber og forventer, at SIF slutter sæsonen i top tre, således vi kan se Superliga i Silkeborg igen fra sommeren 2016. Som hovedsponsor har det naturligvis stor bevågenhed og forretningsmæssig interesse. Det vil jeg ikke lægge skjul på, siger administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl.

Aftalen løber frem til 2017, hvor byens nye stadion på Søholt er klar. Samtidig er Mascots nye hovedkontor i Ikast-Brande Kommune sandsynligvis klar.