Hvem står bag de mange indbrud?

Politiet mistænker den undslupne fange, Michael N. Sørensen, for at stå bag nogle af de mange indbrud, der for tiden bliver begået i vores område. I går blev otte nye indbrud anmeldt.

For 20 dage siden undslap Michael N. Sørensen fra en fængselsdom på tre et halvt år, mens han var på ledsaget udgang.

Nogle få dage efter fandt politiet hans opholdssted i Gødvad og tyvekoster fra et par indbrud i Silkeborg. De fandt ikke Michael N. Sørensen, der stadig er på fri fod.

Siden da har der været mange indbrud i Silkeborg og opland, og politiet mener, at den undslupne fange kan stå bag nogle af dem - ikke dem alle.

I går modtog politiet anmeldelse om indbrud i Silkeborg, Voel, Them, Gjern og Truust.

Syv af de otte indbrud er alle begået i dagtimerne i går. Indbruddene er begået på varierende tidspunkter, men mellem kl. 07.00 og kl. 22.50.

• På Nylandsvej i Alderslyst forsvandt der elektronik, smykker, sølvtøj og cognac fra en villa.

• På Hedebyvej i Hvinningdal fik tyven adgang ved at afliste en rude og forsvandt med smykker og kontanter.

• På Kærmindevej i Them rendte en indbrudstyv med et stort kontantbeløb og en bærbar computer. I alt var der for 30.000 kroner.

• I Voel gik det ud over en villa på Dagmarsvej. Herfra rendte tyven med et Nikon spejlreflekskamera.

• To villaer blev i går ramt af indbrud i Gjern, på henholdsvis Amerikavej og Falkenkær. Tyven fik forskellige smykker med fra Falkenkær, men ikke noget fra Amerikavej.

• I Truust gik det mellem mandag aften og tirdag morgen ud over en villa på Truust Gade. Her blev et vindue knust i terrassedøren og tyven rendte med en computerskærm, en bærbar computer og en Tårnby racercykel. Cyklen blev fundet tirsdag ved Fårvang, hvor tyvene havde smidt den for at stjæle en grill.

• I Bryrup var der forsøg på indbrud i en villa på Musvitvej. Tyven fik åbnet vinduet med et koben og fjernet ting i vindueskarmen, men har ikke umiddelbart været inde.

Har du set noget fra de otte indbrud, eller ser du Michael N. Sørensen, skal du ringe til politiet på telefon 114.

[caption id="attachment_8821" align="alignleft" width="615"]Michael N. Sørensen. Foto: Politiet Michael N. Sørensen. Foto: Politiet[/caption]