Røveri begået mod Skibutikken

Under trusler om at vende tilbage med 'vennerne fra klubben', begik en yngre mand i går røveri i Resenbro.

Ved middagstid kom to mænd ind i Skibutikken i Resenbro og begyndte at kigge på jakker. Den ene af mændene begyndte at prøve en masse forskellige jakker.

På et tidspunkt kom han ud af prøverummet med en dyr 'Kjus Formula' jakke under sin egen dynejakke.

Indehaveren af butikken og en ansat bad manden vise, hvad han havde under sin jakke. Det nægtede manden, mens han begyndte at gå mod udgangen.

De to medarbejdere forsøgte at stoppe ham ved at stille sig i døren, men det nyttede ikke. Jakketyven skubbede til den ene medarbejder og fortsatte ud ad døren.

Dermed blev tyveriet til et røveri.

Den anden medarbejder lagde en hånd på brystet af røveren og forsøgte en sidste gang at stoppe ham, men det lykkedes ikke.

Uden for butikken vendte manden sig om og strakte en knyttet hånd frem, mens han sagde, "jeg skal nok komme herind igen med mine venner fra klubben."

- De to vidner føler sig truet af mændene, som vi meget gerne vil have flere oplysninger om, siger Lis Borup fra Silkeborg Politi.

De to mænd kørte fra stedet i en ældre, bordeauxrød Peugeot 406. De kørte i retning mod Resenbro.

Røveren beskrives som en dansk mand på 20-25 år, 180-190 cm høj og almindelig af bygning. Han havde en dråbeformet tatovering under det højre øje og en tribal-tatovering på højre side af halsen. Han var iført en Peak Performance hue og en sort J. Lindbergh dynejakke med hætte og orange logo, sort joggingbukser og havde en stor nøglering om halsen.

Hans makker forholdt sig passiv under hele episoden, men politiet efterlyser også ham. Han var en dansk mand på 45-50 år, 180-190 cm høj, almindelig af bygning, havde kort, gråt hår og bar små briller. Han var iført en grøn North Face dynejakke og mørke jeans.

Kender du mændene, eller ser du dem, kan du kontakte politiet på telefon 114.