Indbrudstyve overrasket af husets datter

Datteren i et hus på Poppelvej kom i går eftermiddag hjem til et indbrud, der var i fuld gang. Hun reagerede hurtigt og flåede tyvekosterne fra tyve, der så stak af.

Klokken 15.50 kom den 21-årige kvinde hjem til huset på Poppelvej på Søholt, hvor en rude i terrassedøren var knust med en flise.

To indbrudstyve havde samlet forskellige tyvekoster sammen i en affaldssæk og en taske og var mere eller mindre på vej væk, da datteren kom ind ad døren.

Den 21-årige kvinde var hurtig og flåede tyvekosterne fra tyvene, der straks stak af.

Tyvene beskrives som etnisk danske drenge på 13-14 år. De var begge iført mørke jeans og sorte dunjakker med hætte. Den ene dreng havde leverpostejfarvet hår og hætten på hans jakke var med pels.

Den 21-årige kvinde lagde mærke til to røde scootere uden for huset, da hun kom hjem. Efterfølgende var de væk, så de to drenge er muligvis kørt af sted på dem.

Kan du genkende drengene, eller har du set deres flugt, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Yderligere to indbrud begået
Foruden indbruddet på Poppelvej, modtog politiet også anmeldelser om indbrud på Smedebakken og på Julsøvej i Sejs. Begge steder kom tyvene ind ved at knuse en rude i terrassedøren.

På Julsøvej blev indbruddet begået mellem klokken 15.10 og 18.30. Her rendte tyvene med diverse smykker og en værdiboks af metal, der måler 40x40x50 cm og har både kode- og nøglelås.

På Smedebakken var det en stuelejlighed, der havde besøg af ubudne gæster mellem kl. 17.20 og 21.15. Her rendte tyven med smykker, sølvtøj og kongelige porcelænsfigurer.