Foto: Thomas Juul, SIF

Sammy og U19 videre i EM-kval

Mens holdkammeraterne fra SIF fik tre velfortjente point i Bet25 Liga-sejren over Næstved i går, spillede SIFs Sammy Skytte og U-19 Landsholdet en afgørende kamp i EM kvalifikationsturneringen i Malta mod Israel.

Kampen endte 0-0 og dermed sirkede Danmark sig videre adgang til forårets Elite Round i den videre færd mod EM-slutrunden.

SIF’s A+træner, Anders Veller var på lægterne for at se kampen, og han siger til klubbens hjemmeside, at Sammy gjorde det godt.

- Han vandt mange dueller og spillede fint i opbygningsspillet. Han tabte enkelte bolde, men så generelt stærk ud i en kamp, som Danmark dominerede i store dele. Dog manglede der lidt skarphed i afslutningsspillet, siger Anders Veller.

Der er lodtrækning til Elite Round den 3. december.