Foto: EnergiMidt

EnergiMidt er den bedste arbejdsplads

Elselskabet EnergiMidt med hovedsæde i Silkeborg er blevet kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads.

I aftes var det 15. gang i træk, at rådgivningsvirksomheden 'Great Place to Work' kårede de bedste arbejdspladser i Danmark. Priserne overrækkes i tre kategorier: små, mellemstore og store arbejdspladser.

EnergiMidt rendte med prisen for store arbejdspladser med flere end 500 ansatte.

- Vi har det seneste år arbejdet målrettet efter at blive kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads, fordi vi ved, at trivsel og resultater hænger uløseligt sammen. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en arbejdsplads, hvor medarbejderne udtrykker så stor tilfredshed med at møde på arbejde hver dag, samtidig med, at vi driver en robust forretning, fortæller en glad og stolt Mads Miltersen, administrerende direktør i EnergiMidt.

Direktøren er meget tilfreds med, at 95 procent af medarbejderne i den senest gennemførte trivselsmåling angav, at de er glade for – og stolte af – at arbejde hos EnergiMidt, og 96 procent af de spurgte skrev, at EnergiMidt er et rigtig godt sted at arbejde.

EnergiMidt beskæftiger knap 700 medarbejdere.