Politiuniform Foto: www.politi.dk

Politirapport: Bil-, benzin- og tøjtyveri

Politiet havde en rolig dag i går med anmeldelser om bil- og benzintyveri som nogle af de største sager.

• En 71-årig mand parkerede i går sin bil på hjørnet af Borgergade og Sølystvej, men da han kom tilbage tre timer senere, var bilen stjålet. Fra kl. 20 til 23 i aftes var manden til et arrangement. Imens havde han nøglerne til sin bil i lommen. Men da han vendte tilbage til parkeringspladsen, var bilen væk. Der er tale om en sølvfarvet Kia Picanto med registreringsnummer XC 36 300.

• To biler med aarhusianske ejere kørte i går kl. 17.28 ind på Statoil på Nordre Ringvej og tankede 121 liter benzin tilsammen. Herefter kørte de uden at betale. De to biler var henholdsvis en Peugeot 406 med registreringsnummer AC 57 622 og en Mazda 323 med registreringsnummer AX 90 424.

• Politiet modtog i går en anmeldelse om tyveri af vasketøj fra en vaskekælder på Langelinie. I alt blev fire maskiner med blandet tøj stjålet fra kælderen mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen.

Har du flere oplysninger om bil-, tøj- eller benzintyvene, så kan du dele dem med politiet på telefon 114.