Bryrup er sin eg’n i ny musikvideo

Borgerne i Bryrup føler sig for tiden truet af den nye skolestruktur og en forestående lukning af plejehjemmet Birkebo. Derfor har de lavet en musikvideo sammen.

I dag klokken 12 slutter den offentlige høring om lukningen af Birkebo, i morgen er sidste dag i høringen om den nye skolestruktur.

De to høringer har fået borgerne til at lave musikvideoen, der er en hyldest til det lille lokalsamfund. "Lille By - Men den er vor eg'n" er titlen på musikvideoen. Budskabet i videoen er, at centralisering vil kvæle de mange aktiviteter i Bryrup og andre landsbyer som den.

Gennem et par uger har et team af borgere arbejdet på videoen, hvor de fleste af byens borgere står sammen og synger. Violinist Kim Sjøgren, der er opvokset i Bryrup, og guitarist Christian Alvad, der bor i Bryrup, bidrager med deres kunnen på instrumenterne.

Musikvideoen er indsendt som et ekstra høringssvar i sagen om lukningen af plejehjemmet Birkebo. Den sag tager Ældre- og Handicapudvalget stilling til i december, og i januar skal den så forbi byrådet.

Du kan se musikvideoen med Bryrups borgere her:

[embed]https://youtu.be/dUGLOUlxFsA[/embed]