Foto: Bjerringbro-Silkeborg.dk

Talentfuld højre back skifter til BSV

Jacob Lassen, der i sommer vandt VM-sølv med det danske U21-landshold, skal i de næste tre sæsoner spille i Bjerringbro-Silkeborg, som han skifter til fra Randers HH.

Fremtidens danske højre back skal i de kommende tre sæsoner tørne ud for Bjerringbro-Silkeborg. 20-årige Jacob Lassen, der i de seneste sæsoner har spillet for Randers HH i toppen af 1. division, skifter fra sommeren 2016 til Bjerringbro-Silkeborg på en tre årig kontrakt.

- Jeg ser nogle rigtig gode muligheder for, at jeg kan udvikle mit spil i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg vil gerne bygge endnu mere på fysisk, og træningsmiljøet i Bjerringbro-Silkeborg er meget professionelt. De træner fysisk sammen flere gange om ugen, og det er noget, som jeg tror, kan gavne mig rigtig meget, siger Jacob Lassen om skiftet.

Højre backen, der har et godt skud, og som i sommer blev topscorer ved VM-finalen for U21-landshold, som han og resten af det danske landshold desværre tabte til Frankrig, ser frem til i de kommende sæsoner at blive udfordret på et højere niveau.

Jacob Lassen er indstillet på, at springet fra toppen af 1. division til toppen er Boxer Herreligaen er stort, men han føler sig overbevist om, at han nok skal præstere på liganiveau.

- Det bliver selvfølgelig en kæmpe udfordring, men jeg føler også, at jeg er klar til det. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste for, at Bjerringbro-Silkeborg også ligger i toppen af ligaen i næste sæson og i årene frem. Jeg lige skal selvfølgelig vænne mig til det højere niveau, men det er jeg sikker på, at jeg nok skal klare det, siger han.

Peter Bredsdorff-Larsen glæder sig over at kunne tilknytte endnu en talentfuld spiller i Bjerringbro-Silkeborg.

- Jacob er en spiller, som på alle håndboldmæssige parametre, både fysisk, teknisk, taktisk og mentalt, har nogle rigtig fine forudsætninger for at blive en meget dygtig håndboldspiller, og det skal vi i de næste tre år i fællesskab sørge for, at han bliver, siger Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner.