Lokal julegavehjælp til udsatte børn

Nu kan du være med til at gøre en stor jule-forskel for nogle af de børn i vores område, som har det svært, og som ikke har udsigt til at få julegaver.

Byens største radiostation, Din Radio 8600, er gået i samarbejde med Dansk Røde Kors, Legekæden og EDC Mæglerne Torben Larsen om at samle gaver ind.

Dansk Røde Kors vil inden jul sørge for at distribuere alle gaverne ud til områdets værdigt trængende børn.

Lytterne hjælper til

Indsamlingen af gaver foregår på Din Radio 8600 på Østergade 13, hvor de indtil den 18. december placeres under radiostationens flotte juletræ.

Din Radio 8600's direktør, Michael Jørgensen, siger at idéen har været på tegnebrættet i et stykke tid.

- Vores radiostation når jo effektivt ud til et meget stort antal mennesker, som selv har børn og som har et overskud til at hjælpe. Det er superdejligt at vi kan slå kræfterne sammen med Dansk Røde Kors, der jo har fingeren på pulsen i forhold til hvor der er størst behov, siger Michael Jørgensen, der også takker EDC Mæglerne Torben Larsen og Legekæden for at gå forrest med at give en hånd.

Giv en gave, og vind

Du kan bidrage med en eller flere gaver. De første halvtreds, der dukker op med en gave får to billetter til Din Radio 8600's store 80'erfest den 5. marts næste år.

Gaven skal være pakket ind, og passe til et barn i alderen 0 til 16 år. Skriv på til/fra-kortet, hvem gaven passer til, for eksempel "pige, 7 år". Skriv også dit telefonnumer i "fra"-feltet.

Alle, der kommer med en gave, er med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kroner til Legekæden på Brokbjergvej.

Læs mere om hvordan du kan være med her.