Foto: Danske Spil

Oddset-svindlere huserer i Silkeborg

Tre unge mænd fra Aarhus er mistænkt for at svindle med Oddset-kuponer for over 500.000 kroner. De seneste dage har de været i Silkeborg.

Meny på Christian 8.s Vej, Q8 på Nordre Ringvej og OK+ på Vestre Ringvej er alle blevet udsat for Oddset-svindel de seneste dage. Politiet mistænker, at de samme mænd står bag.

I de tre forretninger har mændene svindlet for 19.900 kroner i alt, ved at spille mellem fem og ti Oddset-kuponer på 1000 kroner hver.

Når mændene har spillet, beder de om at se og kontrollere kuponerne. Den gennemgang får mændene til at fortryde, så de giver dem tilbage til ekspedienten, men i mellemtiden har de byttet kuponerne ud med nogle brugte, gamle kuponer.

- Vi har mistanke til tre mænd fra Aarhus, som vi kender identiteten på. De har svindlet for over en halv million kroner. Alle sagerne bliver sendt til politiet i Aarhus, siger Mogens Rubech fra Silkeborg Politi.

Politiet har endnu ikke set videoovervågning fra alle tre forretninger, men ud fra signalementerne, lyder det til at være de samme.

- Vi ved godt, hvem de er, men det er det med lige at få fat i dem, få holdt et retsmøde og få buret dem inde, siger Mogens Rubech.

To af mændene beskrives som cirka 25 år, 180-185 cm, mellemøstlige af udseende, dansktalende. De har kort sort hår. De var begge iført mørke dynejakker, jeans og kasketter.