Foto: Ulla Myrhøj

SIF fik et point i næstsidste minut

SIF tog i går mod AC Horsens på hjemmebanen Mascot Park, og i kampens næstsidste minut sikrede SIF sig et point på et mål af Robert Skov.

1. halvleg var en sløj omgang for SIF, der ikke rigtigt matchede et aggressivt og duel-villigt Horsens-hold, og det blev til flere farlige situationer. SIF kom frem til et par hjørnespark, der dog ikke førte til noget.

Et kvarter før pausen scorede gæsterne fra Horsens til pausestillingen 0-1.

De første minutter af anden halvleg var SIF tæt på udligning, men det var få minutter før tid, at SIF fik udbytte af arbejdet mod en scoring.

Robert Skov blev aftens helt og fik den i nettet med et spark uden for feltet - og slutresultatet blev altså 1-1. Det betyder, at SIF stadig har et godt øje til 3. pladsen i 1. Division og stadig er en seriøs bejler til en af de eftertragtede oprykningspladser.