Vores sygehus igen kåret som det bedste

Regionshospitalet Silkeborg bliver i dag hædret som Danmarks bedste mindre hospital for tredje år i træk.

Det er Lægetidsskriftet Dagens Medicin, som i dag kårer Danmarks Bedste Hospital inden for kategorierne mindre, mellemstore og store.

Regionshospitalet Silkeborg modtager kl. 14 den ene af de tre udnævnelser – som Danmarks Bedste Hospital blandt landets 11 mindre hospitaler.

Også i 2013 og 2014 vandt Regionshospitalet Silkeborg prisen på baggrund af Dagens Medicins analyse, som rummer en detaljeret gennemgang af hospitalernes behandlingskvalitet, omdømme og patienternes tilfredshed.

- Vi ønsker vores medarbejdere og ledere på Regionshospitalet Silkeborg hjerteligt til lykke med resultatet. De har virkelig fortjent den anerkendelse, der ligger i at genvinde prisen for tredje gang. De gør et kæmpe stykke arbejde i dagligdagen med at udvikle nye og mere sammenhængende forløb til glæde for patienterne, siger hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen.

Blandt de mindre hospitaler er Regionshospitalet Silkeborg topscorer i behandlingskvalitet og patienttilfredshed med henholdsvis 95,1 og 99 point af 100 mulige. Dagens Medicins læsere placerer Regionshospitalet Silkeborg næsthøjest, hvad angår omdømmet, hvor hospitalet scorer 94 point.

Landets bedste mellemstore og store hospitaler ligger også i vores region. Regionshospital Viborg er kåret som det bedste mellemstore og Skejby Sygehus i Aarhus som det bedste store.