Foto: Silkeborg Foto 2015

Bonde forlænger med Silkeborg-Voel

Målvogter Stine Bonde har taget Silkeborg-Voel med storm, siden hun kom til klubben. Nu forlænger hun sin kontrakt.

Da Stine Bonde blev hentet til Voel fra Randers HK, var hun på forhånd tiltænkt en vigtig rolle, og den tillid takkede hun i den grad ja til. Hun har fra start af markeret sig som en sikker sidste skanse.

Stine Bondes kontrakt løb i første omgang til sommeren 2016, men nu har hun forlænget med to år til sommeren 2018.

- Stine Bonde står med nogle af de bedste procenter i ligaen, og det siger selvfølgelig en del om, hvorfor at vi gerne ville forlænge med hende. Hun har haft enorm stor betydning for os, og er også selv faldet enormt godt til i klubben, så det føles helt rigtigt at forlænge kontrakten med hende, siger cheftræner Jakob Andreasen

Hovedpersonen var ikke selv i tvivl om, at hun skulle fortsætte i klubben, og så det som et naturligt valg at forlænge kontrakten med to sæsoner mere, og hun synes at perspektiverne ser spændende ud.

- I forhold til min tid i Randers, så har jeg jo fået masser af spilletid, hvilket jeg jo også søgte, og samtidig har jeg det personligt godt, og er rigtig glad for at være i klubben, som jeg kun har positive ting at sige om, så det var faktisk ikke så svært at beslutte sig, siger Stine Bonde.