Politibil Foto: www.politi.dk

Nytårsaften forløb relativt roligt

Nytårsaften og -nat blev en relativ rolig affære i Silkeborg, hvor hverken Brand og Redning eller politi havde specielt travlt. Der meldes heller ikke om alvorlige skader som følge af fyrværkeri i vores område.

Indsatsleder ved Brand og Redning, Allan Riisberg, siger ifølge mja.dk, at Brand og Redning måtte rykke ud til tre mindre containerbrande, der blev anmeldt i henholdsvis Levring først på aftenen, på Hjejlevej først på natten og Sølystvej tidligt nytårsmorgen.

Midt- og Vestjyllands Politi melder også om en relativ rolig nat i vores område.

Vagtchef Anders Olesen siger, at det jo er årets travleste dag, og at betjentene da har haft noget at se til.

- Men det har været småtterier som drengestreger, nytårsløjer og en smule almindelig fuldskab, siger han til mja.dk.