Silkeborg-hotel på ekstraordinær liste

Silkeborg-hotellet Gl. Skovridergaard er udvalgt som den første danske destination på en global liste af hoteller, der giver kunderne en ekstraordinær oplevelse. Listen tæller otte hoteller i Skandinavien.

Det er verdens største hotelkæde, Best Western, der står bag udvælgelsen, som de kalder "BW Premier Collection".

Hotellerne markedsføres fortsat under deres individuelle brand, men bliver samtidig en del af Best Westerns omfattende distribution og loyalitetsprogram.

Gl. Skovridergaard er en historisk skovridergård og tidligere kuranstalt, som i mange år har fungeret som Jyske Banks kursus- og konferencecenter.

I 2015 overtog Ferskvandscentret driften af Gl. Skovridergaard, og i forbindelse hermed blev en gennemgribende istandsættelse fortaget.

- Vi har investeret tid og penge i at fastholde og videreudvikle hotellets høje kvalitetsniveau. Nu er det tid til at satse på den danske, skandinaviske og globale distribution. Vi ser frem til samarbejdet med Best Western organisationen, siger hotellets daglige leder, Thomas Simonsen.

Hotellets naturskønne omgivelser bliver på alle måder inddraget i selve gæsteoplevelsen, der ligeledes omfatter en elegant kombination af høj komfort, stilfuld indretning, sjælden kunst og gastronomi.