Indbrud i restaurant og genbrugsbutik

Politiet modtog i går anmeldelse om tre indbrud, to af dem hos erhverv og et i et privat hjem.

Mellem søndag formiddag og tirsdag eftermiddag gik det ud over en villa på Solsortevej i Ans. Her blev et vindue brækket op med koben og huset gennemrodet. Det er uvist, om der er stjålet noget, fordi beboerne er på ferie.

Restaurant La Casita på Bindslevs Plads blev natten til i går udsat for indbrud. Tyven fik adgang ved at knuse en rude i bagdøren og gennemrodede herefter køkken og bag disken. Der blev stjålet byttepenge.

Kirkens Korshærs forretning, Genbrugshjørnet i Hostrupsgade, blev mellem mandag eftermidag og tirsdag formiddag udsat for indbrud. Her blev hoveddøren brudt op og det forreste lokale gennemrodet. Tyven brækkede pengekassen op og stjal et ukendt kontantbeløb.

Har du set noget fra de tre indbrud, kan du kontakte politiet på telefon 114.