Foto: www.politi.dk

To personer anholdt i bil med tyvekoster

Et udenlandsk par blev i går anholdt på Borgergade i en bil med tyvekoster. De blev blandt andet sigtet for indbrud, bedrageri og tyveri.

Hele sagen med de to begyndte i går morges, da ejeren af en bed & breakfast på Herningvej i Lysbro ringede til politiet for at anmelde et indbrud på et enkelt værelse.

Der var ødelagt inventar, knust ruder og stjålet et fjernsyn fra værelset.

Ejeren mistænkte selv de to udenlandske lejere, der egentlig havde lejet værelset yderligere tre dage, men som pludselig var forsvundet. Bag sig havde de efterladt en regning på 3500 kroner.

Politiet fik navnene på de to lejere og oprettede en indbruds- og bedragerisag i systemet.

Udlejer fandt bil med tyvekoster
Først på eftermiddagen var ejeren af bed & breakfast'en så ude at køre, da han fik øje på de to lejere i en bil på Borgergade.

Han ringede til politiet, der kom frem og anholdt de to, en 31-årig kvinde med bopæl i Karup og en 26-årig mand fra Rumænien.

Det viste sig, at bilen var fyldt med tyvekoster fra en eller flere butikker. Kosterne var stadig forsynet med prismærker, og der var i alt for 10.000 kroner.

Derfor blev de to sigtet for tyveri, indbrud og bedrageri.

Desuden var den 26-årige mand påvirket af alkohol og blæste politiet alkometer op over 0,5, så han blev også sigtet for spirituskørsel.

Den 31-årige kvinde blev løsladt i aftes, mens den 26-årige mand bliver stillet for en dommer kl. 12 i dag. Han har ikke bopælsadresse i Danmark, så han står til en straksdom.

(opdateret kl. 10.51 med oplysninger om fremstilling af den 26-årige.)