Sygeplejefaglig direktør Tove Kristensen modtog prisen på medarbejdernes vegne. "Prisen tilhører alle medarbejdere og ledere på Regionshospitalet Silkeborg," sagde Tove Kristensen i sin takketale. Foto: Hospitalsenhed Midt

Sygehuset hædret som årets initiativ

ErhvervSilkeborg hædrede i formiddags Regionshospitalet Silkeborg med prisen "Årets Erhvervsinitiativ 2015".

- Årets pris er et guldæg - og det må være meget nærliggende i dag, sagde direktør for ErhvervSilkeborg, Torben Vilsgaard, da han overrakte prisen.

Overrækkelsen skete på ErhvervSilkeborgs nytårskur, som løb af stabelen i Jysk Musikteater i Silkeborg.

Pilen for årets hæder pegede på Regionshospitalet Silkeborg for et vedvarende stort arbejde og flotte resultater, som i 2015 kom til udtryk, da hospitalet blev kåret som Danmarks bedste mindre hospital af lægetidsskriftet Dagens Medicin - endda for tredje år i træk.

Regionshospitalet Silkeborg fremhæves inden for branchen som et udviklingshospital med et meget positivt omdømme. Det formår både at udvikle og at nytænke - og samtidig at holde kvaliteten af behandlingerne helt i top, fremgår det af motivationen for prisen.

- Det er vigtigt for Silkeborgs borgere, erhvervsliv og kommune, at vi har en så vigtig arbejdsplads som jer. Den bedste måde at sikre en sund udvikling på er at levere de bedste resultater. Og det har I tydeligt bevist. Tak, fordi I går foran, sagde Torben Vilsgaard.